Senarai Pemenang 1st Giveaway by Aura Queen

10:11 PTG 9
Selamat malam jelitawan semua..Terlebih dahulu admin mohon maaf di atas kelewatan mengumumkan pemenang..Hari ini admin akan umumkan pemenang bagi 1st Giveaway by Aura Queen.Tak nak bagi anda semua tertunggu lama lama jadi admin akan terus umumkan disini siapakah insan bertuah yang akan memenangi Wang Tunai RM50 dan juga Feminine Wash Aura Queen.Tapi sebelum admin umumkan nama nama pemenang,admin ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada para blogger yang sudi join giveaway pertama yang admin anjurkan..InsyaAllah jika ada rezeki lebih,admin akan buat second giveaway.Admin juga mengharapkan agar anda semua berpuas hati dengan keputusan yang admin sampaikan.Keputusan adalah muktamad dan sebarang bantahan tidak akan diterima.

Pemenang 1st Giveaway by Aura Queen




Pemenang Pertama 

Pemenang Kedua 

Pemenang Ketiga
Pemenang Keempat

Pemenang Kelima

Kepada pemilik pemilik LINK di atas..Admin nak ucapkan TAHNIAH kerana berjaya menjadi pemenang untuk 1st Giveaway by Aura Queen.. Anda di beri masa selama seminggu untuk hantar detail anda dengan cara WhatsApp ke nombor Puan Liza = 016 2108435 


Detail yang perlu disertakan semasa proses penghantaran ke WhatsApp admin ialah :

Nama Penuh :
Nama Blogger :
Link Penyertaan :
Acc Bank :
No Tel :
Alamat :


Semoga anda semua dapat menghantar detail peribadi seperti di atas..seminggu daripada tarikh admin umumkan pemenang.Jika anda gagal berbuat demikian,admin akan memilih peserta lain sebagai pemenang.Terima kasih atas kerjasama daripada anda..Tahniah sekali lagi daripada admin..




Petua Untuk Merawat Masalah Keputihan

3:51 PTG 2
Petua untuk merawat masalah keputihan..Hai hai hai jelitawan semua..petang ni admin nak kongsi petua untuk anda semua..Petua tradisional lagiiii..Petua apa tuu..petua untuk merawat masalah keputihan..Sebelum tu admin nak kongsi dulu apa makna keputihan untuk anda semua..

Maksud Keputihan


Keputihan adalah suatu keadaan yang normal ataupun biasa berlaku tidak kira pada wanita yang belum berkahwin ataupun sudah berkahwin. Malah ia boleh terjadi  dalam keadaan wanita sedang mengandung juga tau..Jangan tak tahu okey...

Keputihan terjadi disebabkan badan kita mengeluarkan ataupun merembas sejenis mukus untuk memastikan keseimbang pH pada vagina ataupun faraj kita. Ia mestilah bersifat asid bagi memastikan keseimbangan di sekitar vagina.

Petua Merawat Keputihan 



Antara petua merawat keputihan adalah:

- Dengan menggunakan yogurt iaitu disapukan pada vagina.Yogurt mampu untuk membunuh kuman ataupun kulat yang ada pada vagina.

- Biji halba yang ditumis dan digunakan dalam masakan kita mempunyai khasiat untuk merawat keputihan tau. Iaitu dengan merebus halba dan minum air rebusan tersebut.

- Bawang putih yang bersifat anti bakteria mampu untuk membunuh bakteria dan kulat pada vagina.Dengan menempek bawang putih pada waktu masuk tidur dan dibuang pada keesokkan paginya.

- Paling penting pastikan vagina sentiasa kering dan kerap kan untuk menukar seluar dalam.

Semoga petua petua yang admin kongsikan di sini dapat memberi manfaat kepada pembaca di luar sana.Bagi yang mengalami masalah keputihan,boleh cuba perua di atas okey..Jangan lupa gunakan Feminine Wash Aura Queen jugak untuk kebersihan dan keselesaan MISS V anda.

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


Maklumat Lanjut Mengenai Feminin Wash AURA QUEEN



Facebook - Aura Queen - Original
Instagram - aura_queen_original

Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,
WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Testimoni Terkini Feminine Wash Aura Queen

4:07 PTG 0
Feminine Wash Aura Queen diformulasi secara tradisional berasakan ekstrak ALOE VERA, SIREH, MANJAKANI, KACIP FATIMAH, GARAM BUKIT dan herba-herba terpilih yang terbukti berkesan merawat masalah wanita sejak turun temurun..

KELEBIHAN DAN KHASIAT FEMININE WASH AURA QUEEN


- Menghilangkan bau yang kurang menyenangkan 
- Menghilangkan masalah keputihan yang teruk
- Menghilangkan masalah kegatalan 
- Membantu mengetatkan otot faraj
- Membunuh bakteria dan fungus
- Memberi kesegaran ketika datang haid
- Membantu menstabilkan Ph di bahagian intim anda


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI PENGGUNA FEMININE WASH AURA QUEEN 



TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan



Maklumat Lanjut Mengenai Feminin Wash AURA QUEEN


Facebook - Aura Queen - Original 
Instagram - aura_queen_original 

Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Kisah Benar Pengguna Pengguna Aura Queen

3:29 PTG 0
Kisah Benar pengguna Aura Queen.. Dulu suami susah sangat nak bermanja manja tapi sekarang manjanya lain macam jer...Sejak gunakan Feminine Wash Aura Queen ni kan suami Puann Dhia bukan main manja lagi..Makin menjadi jadi manjanya..Ni penangan yang Puan Dhia dapat bila jadi pengguna setia feminine wash Aura Queen.Jom kita sama sama ikuti kisah benar pengguna Aura Queen,Puan Dhia..

Kisah Benar Pengguna Setia Feminine Wash Aura Queen 

Dulu..suami Puan Dhia susah sangat nak bermanja tau.Siap tepis tangan kalau Puan Dhia nak pimpin tangan dia bila berjalan jalan kat Mall.Katanya malu orang tengok,dah tua.. Dia laju je berjalan ke depan yang Puan Dhia ni dengan anak tertinggal kat belakang..Kalau kena kat kita macam tu,rasa rasa nak nangis ke nak teriak..Sedih hati tau kalua kena lagu tu..

Lagi la pedih rasa jiwa ni kalau orang ingat suami kita tu bujang lagi.Langsung tak pedulikan perasaan Puan Dhia ni..Suami Puan Dhia seakan akan dah berubah sejak akhir akhir ni. Mentang mentang la baru bersalin anak pertama, "bunga" dah tak tip top macam mula mula kawen dulu..Mula la suami buat perangai..

Puan Dhia memang perasan yang "bunga" ni kadang kadang berbau, menggangu bila nak bersama suami.Puan Dhia pun sendiri rimas jadi gatal gatal dan basah kat situ.Pernah juga Puan Dhia cuba petua tradisional dari ibu dan mertua.Rebus sireh manjakani tapi di sebabkan Puan Dhia uruskan rumahtangga dan anak kecil jadi masa agak terhad nak kene jemur dan rebus tapis semua tu.Esok esok kena buat lagi.Bila penat dan stress makin basah pula kat situ...

Aihhh,nasib baik lah mami rekemen kat Puan Dhia Feminine Wash Aura Queen..Mami cakap “PERFUME feminine wash pertama di Malaysia ni.. Ia bukan seperti pembersih yang lain.Haruman nya mampu menundukkan suami dan membangkitkan ketenangan serta menghindari stress”.. 

Alhamdulillah,betul mami bagi tau.Baru 2 ke 3 kali pakai dah nampak perubahan ketara. Mood suami dah berubah...Kalau dulu selalu duduk jejauh jer sekarang ni kan  asyik nak bekepit je pulak sampai mak mertua pun jeling jeling  Dhia.Serius Dhia tak pernah jumpa pembersih wanita best macam ni. Alhamdulilah memang rekemen sangat Feminine Wash Aura Queen ni pada semua wanita di luar sana...

Korang yang ada masalah macam Dhia jangan susah hati tau.Boleh jer tinggal no phone nanti mami terus WASAP ..Atau kalau segan boleh terus KLIK LINK untuk pm terus ke inbox facebook page Aura Queen Original.


Jangan lupa tau sementara sekarang ni ada promosi DISKAUN KAW-KAW+ HADIAH PERCUMA
.
WASAP "Aura Queen" ke 014-932.3212
WASAP "Aura Queen" ke 014-932.3212
WASAP "Aura Queen" ke 014-932.3212


Maklumat lanjut mengenai Feminin Wash AURA QUEEN



Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Tips Memanjakan Suami

3:31 PTG 0
Tips Memanjakan Suami – Isteri yang baik adalah isteri mampu membuat suami sendiri terasa bahagia saat berdua sehingga beban berat seperti bisnes dan masalah diluar sana menjadi ringan dan dapat dilupakan.Seorang wanita bijak layaknya lelaki yang selalu berusaha untuk memanjakan isteri,jadi para wanita juga harus tahu cara memanjakan suami agar rumahtangga berjalan dengan tenang bagaikan sebuah keluarga yang tenang dan direstui isteri dan diperintah oleh suami

Bagi anda yang tidak tahu tips terbaik untuk memanjakan suami..Usah bimbang dan ragu,kami di Aura Queen sudi berkongsi tips memanjakan suami saat bersama untuk anda..Semoga tips yang kami kongsikan di sini memberi manfaat dan berguna buat anda.



Tips Memanjakan Suami Saat Bersama


- Ciuman Pagi
Banyak yang lupa memberi ciuman pagi untuk suami..ciuman pagi buat suami sama ertinya memberi dia vitamin tambahan bagi mengawali hari hari sibuk si suami di tempat kerja.

-  Sediakan Peralatan Kerja Suami 
 Apabila suami anda hendak pergi bekerja maka sediakan baju,kasut dan juga segala peralatan suami setelah menyediakan sarapan.Jiksuami hendak berangkat maka cium tangan atau kening dan hantar suami sampai pintu dan tatap wajah suami ketika pergi.

- Sambut Suami Dengan Senyuman
Setelah suami pulang dari tempat kerja.Sambut suami dengan senyuman paling manis.Hargai kemampuan suami bekerja.Jangan sibuk mengomel saat suami baru pulang dari tempat kerja.

- Memasak Makanan Kegemaran Suami
Siapa tak suka bila dimasakkan oleh pasangan tercinta.Ini boleh menjadi kejutan kecil untuk suami anda.Makan malam romantis yang telah anda sediakan dijamin buat suami makin sayang. 

- Urutan Apabila Suami  Penat
Selepas pulang bekerja, mungkin suami pasti penat.Lakukan urutan dengan melakukan urutan lembut agar penat lelahnya hilang.Jangan lupa berikan satu ciuman selepas urutan.

- Menyiapkan Pakaian Solat Suami
Siapkanlah kain sarung,baju melayu,kopiah atau songkok atau pakaian yang sesuai atau pakaian yang disukai suami untuk dipakai solat.Jika perlu sediakan air panas untuk mandi sebelum menunaikan solat.

- Menghargai Suami
Seringkali isteri tanpa sedar mengucapkan atau bertindak menyinggung hati dan harga diri suami. Sikap syukur seorang isteri dengan berterima kasih atas payah payah suami adalah salah satu cara  untuk membahagiakan suami.