Petua Untuk Merawat Masalah Keputihan

3:51 PTG 2
Petua untuk merawat masalah keputihan..Hai hai hai jelitawan semua..petang ni admin nak kongsi petua untuk anda semua..Petua tradisional lagiiii..Petua apa tuu..petua untuk merawat masalah keputihan..Sebelum tu admin nak kongsi dulu apa makna keputihan untuk anda semua..

Maksud Keputihan


Keputihan adalah suatu keadaan yang normal ataupun biasa berlaku tidak kira pada wanita yang belum berkahwin ataupun sudah berkahwin. Malah ia boleh terjadi  dalam keadaan wanita sedang mengandung juga tau..Jangan tak tahu okey...

Keputihan terjadi disebabkan badan kita mengeluarkan ataupun merembas sejenis mukus untuk memastikan keseimbang pH pada vagina ataupun faraj kita. Ia mestilah bersifat asid bagi memastikan keseimbangan di sekitar vagina.

Petua Merawat Keputihan 



Antara petua merawat keputihan adalah:

- Dengan menggunakan yogurt iaitu disapukan pada vagina.Yogurt mampu untuk membunuh kuman ataupun kulat yang ada pada vagina.

- Biji halba yang ditumis dan digunakan dalam masakan kita mempunyai khasiat untuk merawat keputihan tau. Iaitu dengan merebus halba dan minum air rebusan tersebut.

- Bawang putih yang bersifat anti bakteria mampu untuk membunuh bakteria dan kulat pada vagina.Dengan menempek bawang putih pada waktu masuk tidur dan dibuang pada keesokkan paginya.

- Paling penting pastikan vagina sentiasa kering dan kerap kan untuk menukar seluar dalam.

Semoga petua petua yang admin kongsikan di sini dapat memberi manfaat kepada pembaca di luar sana.Bagi yang mengalami masalah keputihan,boleh cuba perua di atas okey..Jangan lupa gunakan Feminine Wash Aura Queen jugak untuk kebersihan dan keselesaan MISS V anda.

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


Maklumat Lanjut Mengenai Feminin Wash AURA QUEEN



Facebook - Aura Queen - Original
Instagram - aura_queen_original

Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,
WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Testimoni Terkini Feminine Wash Aura Queen

4:07 PTG 0
Feminine Wash Aura Queen diformulasi secara tradisional berasakan ekstrak ALOE VERA, SIREH, MANJAKANI, KACIP FATIMAH, GARAM BUKIT dan herba-herba terpilih yang terbukti berkesan merawat masalah wanita sejak turun temurun..

KELEBIHAN DAN KHASIAT FEMININE WASH AURA QUEEN


- Menghilangkan bau yang kurang menyenangkan 
- Menghilangkan masalah keputihan yang teruk
- Menghilangkan masalah kegatalan 
- Membantu mengetatkan otot faraj
- Membunuh bakteria dan fungus
- Memberi kesegaran ketika datang haid
- Membantu menstabilkan Ph di bahagian intim anda


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI PENGGUNA FEMININE WASH AURA QUEEN 



TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan



Maklumat Lanjut Mengenai Feminin Wash AURA QUEEN


Facebook - Aura Queen - Original 
Instagram - aura_queen_original 

Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Kisah Benar Pengguna Pengguna Aura Queen

3:29 PTG 0
Kisah Benar pengguna Aura Queen.. Dulu suami susah sangat nak bermanja manja tapi sekarang manjanya lain macam jer...Sejak gunakan Feminine Wash Aura Queen ni kan suami Puann Dhia bukan main manja lagi..Makin menjadi jadi manjanya..Ni penangan yang Puan Dhia dapat bila jadi pengguna setia feminine wash Aura Queen.Jom kita sama sama ikuti kisah benar pengguna Aura Queen,Puan Dhia..

Kisah Benar Pengguna Setia Feminine Wash Aura Queen 

Dulu..suami Puan Dhia susah sangat nak bermanja tau.Siap tepis tangan kalau Puan Dhia nak pimpin tangan dia bila berjalan jalan kat Mall.Katanya malu orang tengok,dah tua.. Dia laju je berjalan ke depan yang Puan Dhia ni dengan anak tertinggal kat belakang..Kalau kena kat kita macam tu,rasa rasa nak nangis ke nak teriak..Sedih hati tau kalua kena lagu tu..

Lagi la pedih rasa jiwa ni kalau orang ingat suami kita tu bujang lagi.Langsung tak pedulikan perasaan Puan Dhia ni..Suami Puan Dhia seakan akan dah berubah sejak akhir akhir ni. Mentang mentang la baru bersalin anak pertama, "bunga" dah tak tip top macam mula mula kawen dulu..Mula la suami buat perangai..

Puan Dhia memang perasan yang "bunga" ni kadang kadang berbau, menggangu bila nak bersama suami.Puan Dhia pun sendiri rimas jadi gatal gatal dan basah kat situ.Pernah juga Puan Dhia cuba petua tradisional dari ibu dan mertua.Rebus sireh manjakani tapi di sebabkan Puan Dhia uruskan rumahtangga dan anak kecil jadi masa agak terhad nak kene jemur dan rebus tapis semua tu.Esok esok kena buat lagi.Bila penat dan stress makin basah pula kat situ...

Aihhh,nasib baik lah mami rekemen kat Puan Dhia Feminine Wash Aura Queen..Mami cakap “PERFUME feminine wash pertama di Malaysia ni.. Ia bukan seperti pembersih yang lain.Haruman nya mampu menundukkan suami dan membangkitkan ketenangan serta menghindari stress”.. 

Alhamdulillah,betul mami bagi tau.Baru 2 ke 3 kali pakai dah nampak perubahan ketara. Mood suami dah berubah...Kalau dulu selalu duduk jejauh jer sekarang ni kan  asyik nak bekepit je pulak sampai mak mertua pun jeling jeling  Dhia.Serius Dhia tak pernah jumpa pembersih wanita best macam ni. Alhamdulilah memang rekemen sangat Feminine Wash Aura Queen ni pada semua wanita di luar sana...

Korang yang ada masalah macam Dhia jangan susah hati tau.Boleh jer tinggal no phone nanti mami terus WASAP ..Atau kalau segan boleh terus KLIK LINK untuk pm terus ke inbox facebook page Aura Queen Original.


Jangan lupa tau sementara sekarang ni ada promosi DISKAUN KAW-KAW+ HADIAH PERCUMA
.
WASAP "Aura Queen" ke 014-932.3212
WASAP "Aura Queen" ke 014-932.3212
WASAP "Aura Queen" ke 014-932.3212


Maklumat lanjut mengenai Feminin Wash AURA QUEEN



Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Tips Memanjakan Suami

3:31 PTG 0
Tips Memanjakan Suami – Isteri yang baik adalah isteri mampu membuat suami sendiri terasa bahagia saat berdua sehingga beban berat seperti bisnes dan masalah diluar sana menjadi ringan dan dapat dilupakan.Seorang wanita bijak layaknya lelaki yang selalu berusaha untuk memanjakan isteri,jadi para wanita juga harus tahu cara memanjakan suami agar rumahtangga berjalan dengan tenang bagaikan sebuah keluarga yang tenang dan direstui isteri dan diperintah oleh suami

Bagi anda yang tidak tahu tips terbaik untuk memanjakan suami..Usah bimbang dan ragu,kami di Aura Queen sudi berkongsi tips memanjakan suami saat bersama untuk anda..Semoga tips yang kami kongsikan di sini memberi manfaat dan berguna buat anda.



Tips Memanjakan Suami Saat Bersama


- Ciuman Pagi
Banyak yang lupa memberi ciuman pagi untuk suami..ciuman pagi buat suami sama ertinya memberi dia vitamin tambahan bagi mengawali hari hari sibuk si suami di tempat kerja.

-  Sediakan Peralatan Kerja Suami 
 Apabila suami anda hendak pergi bekerja maka sediakan baju,kasut dan juga segala peralatan suami setelah menyediakan sarapan.Jiksuami hendak berangkat maka cium tangan atau kening dan hantar suami sampai pintu dan tatap wajah suami ketika pergi.

- Sambut Suami Dengan Senyuman
Setelah suami pulang dari tempat kerja.Sambut suami dengan senyuman paling manis.Hargai kemampuan suami bekerja.Jangan sibuk mengomel saat suami baru pulang dari tempat kerja.

- Memasak Makanan Kegemaran Suami
Siapa tak suka bila dimasakkan oleh pasangan tercinta.Ini boleh menjadi kejutan kecil untuk suami anda.Makan malam romantis yang telah anda sediakan dijamin buat suami makin sayang. 

- Urutan Apabila Suami  Penat
Selepas pulang bekerja, mungkin suami pasti penat.Lakukan urutan dengan melakukan urutan lembut agar penat lelahnya hilang.Jangan lupa berikan satu ciuman selepas urutan.

- Menyiapkan Pakaian Solat Suami
Siapkanlah kain sarung,baju melayu,kopiah atau songkok atau pakaian yang sesuai atau pakaian yang disukai suami untuk dipakai solat.Jika perlu sediakan air panas untuk mandi sebelum menunaikan solat.

- Menghargai Suami
Seringkali isteri tanpa sedar mengucapkan atau bertindak menyinggung hati dan harga diri suami. Sikap syukur seorang isteri dengan berterima kasih atas payah payah suami adalah salah satu cara  untuk membahagiakan suami.

Jom Jana Pendapatan Bersama Aura Queen

8:51 PTG 0
Jom Jana Pendapatan Bersama Aura Queen.Alhamdulillah pihak Aura Queen sedang berusaha untu membantu anda semua dalam menjana pendapatan bulanan anda.Jika anda berminat untuk sama sama menambah pendapatan bersama Aura Queen,anda perlu baca entri ini hingga habis.Jom jana pendapatan bersama Aura Queen,semoga anda semua beroleh pendapatan yang anda idamkan hanya dengan menjadi agen Aura Queen ..

AGENT WANTED - RAMADHAN NAK DEKAT NI,LEPAS TU RAYA PULAK , NAK BUAT DUIT SEBELUM MUSIM RAYA?

“ Kejap je lagi nak puasa.. pas tu nak raya.. Duit pun dah tak berapa nak ada untuk persiapan raya.. Duit gaji dah habis bayar kereta, rumah dan juga bil.. Nak berbisnes takde pulak orang nak ajar.. hmmmm..Dah 2 tahun tak kasi duit raya kat mak.. macam mane ni?”

Takpe anda jangan risau.. jangan panik.
Buat relaks je sebab kami ada jalan penyelesaian untuk anda bagi mengatasi masalah yang anda hadapi.Kami di Aura Queen berbesar hati untuk membantu anda semua menjana pendapatan dengan modal paling rendah dan kurang pesaing !

Minat nak dapat jana pendapatan Rm2k-Rm4k sebulan dengan Aura Queen?

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


Aura Queen adalah PERFUME feminine wash yang pertama di Malaysia yang menjadi pilihan wanita masa kini.. Di adun dengan bahan-bahan tradisional dan di tambah dengan moden untuk mendapat hasil yang terbaik buat Miss V anda.. Dah ramai pengguna yang happy dan berpuas hati..Anda boleh belek belek album dalam testimoni di facebook page Aura Queen Original..

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


Antara ILMU & FORMULA yang di ajar

→ Teknik online marketing (Focus Fb Ads)
→ Teknik ofline marketing
→ Teknik branding diri 
→ Teknik close sales 5 step
→ Teknik zero cost marketing

Dengan adanya ilmu ilmu ini semua, maka ianya seoleh olah “short cut” buat anda untuk mengurangkan resiko kegagalan. Sekaligus dapat mengelakkan anda terhantuk berkali-kali oleh sebab kurang ilmu dan panduan.


KELEBIHAN JADI AGEN AURA QUEEN

>> PRODUK KEPERLUAN – 90% wanita yg telah berkahwin mengalami masalah kputihn.

>> TIDAK PERLU KELUAR RUMAH – ya anda hanya mencari mengiklankan, mencari customer. Tidak perlu pos barang. Anda hanya menjadi orang perantaraan dan terus mendapat komisyen.

>> TIADA RESIKO – awk hanya perlu bayar yuran komitment sebanyak Rm90 sahaja dan akan di berikan 2 botol Aura Queen yang bernilai Rm119.80 secara PERCUMA! Anda tidak perlu menyimpan stock.

>> SUPPORT – anda akan dikumpulkan di group Fb /Whatsap bersama agen agen terhebat Aura Queen. Dalam group ini akan dikongsikan ilmu pemasaran yg berkesan INSENTIF EKSKLUSIF Hadiah / ganjaran istimewa dari HQ jika prestasi cemerlang atau menjadi top raking !

PALING PENTING –KEHIDUPAN ANDA AKAN JAUH LEBIH BAIK DARI SEKARANG

APA TUNGGU LAGI PENDAFTARAN TERHAD.

Hanya di buka kepada 30 orang pertama sahaja ! Lepas tu kami akan focus guide agen yang telah mandaftar.


BERMINAT NAK JADI AGEN AURA QUEEN 



Jom Jana Pendapatan Bersama Aura Queen
Jom Jana Pendapatan Bersama Aura Queen
Jom Jana Pendapatan Bersama Aura Queen

Whatsap < Agen AQ > ke 014-9323212
Whatsap < Agen AQ > ke 014-9323212
Whatsap < Agen AQ > ke 014-9323212


MAKLUMAT LANJUT MENGENAI FEMININE WASH AURA QUEEN




Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Testimoni Pengguna Feminine Wash Aura Queen

8:04 PG 1
Feminine Wash Aura Queen..Guna setitik sahaja dah segar sepanjang hari...Haruman mempersona yang akan buat encik suami bertambah sayang..Nak tahu betul ke tak betul,boleh baca sendiri feedback  positif daripada pengguna Feminine Wash Aura Queen..

Testimoni Pengguna Feminine Wash Aura Queen 



“ Lega rasa cik manja dah ok sesangat sekarang ni.. dah rasa selesa je sepanjang hari, dah tak gatal gatal lagi.. bau pun dah tiada lagi... Dulu , gatal sampai rasa nak garu je walaupun kat tempat awam ... baik leh cover lagi..masalah bau ni sampai hubby pun complain.. alhamdulilah setelah mencuba feminin wash aura queen settle masalah anis..”
Pn.Anis Shah Alam

" Nak bagitahu tau FW Aura Queen sangat best!. Perghhh sekali buka penutup dia semerbak bau mami, tina suka mcm ni lain dari yg lain, dia punye bau 1 bilik air wangi.. huby selalu ajak mandi same2.. hehehe"
- Pn.Tinah, Muar Johor

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan




TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan


TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj , Keputihan , Cara Atasi Keputihan



Maklumat lanjut mengenai Feminin Wash AURA QUEEN



Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Feminine Wash Aura Queen Haruman Mempersona

Feminine Wash Aura Queen Haruman Mempersona

4:00 PTG 1
Feminine Wash Aura Queen Haruman Mempersona.Mulakan hari anda bersama Aura Queen.Aura Queen menceriakan hari hari indah dalam hidup anda.Keunikan Feminine Wash Aura Queen ini adalah harumannya yang dapat menenangkan diri dan mampu mencuri perhatian si dia..Wow wow wow dapat MENCURI PERHATIAN gituu..Selain itu ia sangat pekat dan merawat.Ramai yang telah mecuba dan berpuas hati dengan Feminine Wash Aura Queen berdasarkan testimoni yang telah diberikan kepada pihak kami.Alhamdulillah Feminine Wash Aura Queen kini semakin dikenali dan dipercayai pengguna.Terima Kasih.Teruskan menyokong Aura Queen.Feminine Wash Aura Queen Haruman Mempersona idaman setiap wanita.




Maklumat Lanjut Mengenai Feminin Wash AURA QUEEN




Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Senarai Peserta 1st Giveaway by Aura Queen

3:16 PTG 14
Seperti yang dijanjikan sebelum ini,hari ini admin telah sediakan Senarai Peserta 1st Giveaway by Aura Queen . Jadi anda boleh blogwalking sesama peserta lain sementara menunggu giveaway ini tamat.Semoga dengan berblogwalking sesama peserta dapat menjalinkan tali persahabatan dan mengeratkan ukhuwah disamping kenal mengenali peserta yang join giveaway Aura Queen.Terima Kasih.Apalagi jom blogwalking.......

Senarai Peserta 1st Giveaway by Aura Queen , 1st Giveaway by Aura Queen



Senarai Peserta 1st Giveaway by Aura Queen




Untuk anda yang berminat nak join 1st Giveaway by Aura Queen,boleh KLIK link ini 1st Giveaway by Aura Queen.Giveaway masih lagi berlangsung dan akan tamat pada 31 May 2016.


Selamat Hari Guru CIKGU

8:56 PG 0
16 Mei menjelma lagi.Selamat hari guru untuk semua warga pendidik diluar sana..Semoga jasa dan pengorbanan anda semua dalam mendidik anak bangsa akan sentiasa dikenang hingga ke akhir hayat..Selamat hari guru 2016...

Sungguh cantik si bunga melati,
Tumbuhnya subur di tepi pulasan,
Guru mendidik seikhlas hati,
Bakti ditabur tak pinta balasan.

Ucapan selamat hari guru , Gambar selamat hari guru , Tema hari guru , Tema hari guru 2016 , Selamat hari guru 2016


Guru...
Dalam ajarnya ada harapan,
dalam tegurnya ada doa,
dalam marahnya ada sayang,
dalam tawa ada mesranya,
dalam diam ada bijaksana,
dalam tangannya kita terbina.
Berbahagialah menjadi guru...



Adakala ...kita dicaci,kita dimusuhi,kita dimarahi,kita tidak dihargai.tapi ...
kita kan tetap tersenyum ... walaupun dalam pilu kita kan tetap melangkah ... biarpun hampir rebah kita kan tetap tekun, ikhlas dan sabar ... meskipun hati tercalar dan maruah tercabar.

Ucapan selamat hari guru , Gambar selamat hari guru , Tema hari guru , Tema hari guru 2016 , Selamat hari guru 2016


Sacrifice is greater than love..
character is greater than beauty
humanity is greater than wealth
BUT
nothing is greater than a teacher.



Meski menangis dalam tawa..meski senyum dalam duka..meski pahit bagai gula
sabarlah.....redalah kerana kita guru yang kental jiwa dan raga mendidik anak bangsa dulu, kini dan selamanya.


Ucapan selamat hari guru , Gambar selamat hari guru , Tema hari guru , Tema hari guru 2016 , Selamat hari guru 2016



Banyak dapat bunga?
Tanda tugas guru mengharumkan dunia.
Dapat pen?
Tanda guru bijak melakar kata.
Dapat pemadam?
Tanda guru sentiasa membetulkan yang salah.
Dapat mesej?
Tanda guru sentiasa dalam ingatan.

Ucapan selamat hari guru , Gambar selamat hari guru , Tema hari guru , Tema hari guru 2016 , Selamat hari guru 2016


Guru bagaikan NTV7 kerana 'ceria selalu'
Kekadang guru seakan TV3 kerana 'menjadi inspirasi hidupku'..Yang pasti guru juga seperti TV9 kerana 'dekat di hati' dan yang paling penting guru umpama pakej ASTRO kerana ' macam-macam ada'


Mak cakap CIKGU macam MAGGI,makanan rutin 'time' susah,Ayah cakap CIKGU macam D'SEEKERS, menakutkan..Atuk cakap CIKGU macam ASTRO, macam-macam ada...Tapi...saya cakap CIKGU macam L'OREAL kerana dirimu begitu berharga!SELAMAT HARI GURU... Guru Pembina Negara Bangsa


Nakalnya kami memang sangat dikenali
Lari-lari panjat almari..semua budak pun kami buli..kerja sekolah semua kami tak peduli..Tapi bila hadirnya cikgu
Duduk diam tak bersuara, tak berlagu,
Tak jemu-jemu kongsikan ilmu
Itulah memori yang sangat kami rindu


Jadilah seorang guru yang hadirnya diTUNGGU, hilang diRINDU, ilmunya diBURU, nasihatnya diSERU, tingkahlakunya diTIRU... SELAMAT HARI GURU.

Selamat Hari Guru buat semua para pendidik...Guru Pembina Negara Bangsa....


Kenapa Anda Perlu Cuba Feminine Wash AURA QUEEN

9:11 PTG 0

FEMININE WASH AURA QUEEN RAMUAN TERBAIK UNTUK WANITA MASA KINI


Kenapa anda perlu cuba Feminine Wash Aura Queen..Feminine Wash Aura Queen ramuan terbaik untuk wanita masa kini.Feminine Wash Aura Queen bukan sekadar harum, bersih dan segar. Tetapi berubat.Memperkenalkan PERFUME Feminine Wash Pertama di Malaysia.Feminine Wash Aura Queen bukan seperti pembersih yang lain.Kami di pihak Aura Queen memberi kelainan dari segi haruman yang mampu memikat hati suami.InsyaAllah anda pasti berpuas hati..Apalagi jom cuba Feminine Wash Aura Queen ..

TESTIMONI Feminin Wash Aura Queen  , Aura Queen Original , Feminine Wash Aura Queen , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj


APA YANG BEST MENGENAI FEMININE WASH AURA QUEEN 


- Hanya 2 kali pengunaan masalah bau hilang 

-  Seawal 1 minit dah rasa segar pada V

- Jimat puluhan ringgit , tak perlu pakai banyak produk untuk V kerana ia bukan sekadar harum malah merawat.


KELEBIHAN FEMININE WASH AURA QUEEN


- HARUMAN YANG MEMPESONA -Mengandungi haruman sensasi dan memikat si dia serta dapat mengurangkan stress dan membangkitkan ketenangan.

- MEMPUNYAI AGEN PENYEJUK -
Jangan terkejut bila pakai anda akan rasa sejuk macam letak ais, Aura Queen memberi kesan seawal 1 minit.Anda tidak perlu menunggu lama tau untuk merasakan kesan maksima dan tindak balas keatas MISS V anda.

- KESIHATAN DAN KEBERSIHAN-
Hanya dengan satu botol sahaja semua keperluan Miss V dipenuhi.Anda akan lebih JIMAT, lebih CEPAT dan lebih MUDAH, kenapa bayar lebih?

- ANTISEPTIK –
Mengandungi garam laut yg berfungsi sebagai antiseptic bagi mencegah jangkitan kuman dan bacteria.

-AMAT SESUAI UNTUK SEMUA MASALAH MISS V -
Dah tak payah pening kepala nak cari penyelesaian untuk semua masalah.

MANFAAT GUNA FEMININE WASH AURA QUEEN 


Bayangkan, slps anda gunakan AURA QUEEN ni 2-3 kali je,anda:

- Kebersihan MISS V lebih terjamin
- Masalah bau gatal gatal akan selesai
- Hari-hari yang lebih selesa dan berkeyakinan
- Anda pasti akan jadi lebih konfiden bila dengan suami. (Suami pun senyum selalu,dah wangi dan superb la katakan)

MAKLUMAT LANJUT MENGENAI FEMININE WASH AURA QUEEN



Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

1st Giveaway by Aura Queen

1:43 PTG 118
1st Giveaway by Aura Queen 

1st Giveaway by Aura Queen.Giveaway ini diadakan sempena PEMBUKAAN BLOG AURA QUEEN ORIGINAL.Doa dan harapan kami di Aura Queen,semoga anda sudi join ya.Semoga Giveaway ini mendapat sambutan dari sahabat blogger sekalian.Giveaway Aura Queen ini adalah tajaan sepenuhnya AURA QUEEN ORIGINAL.Giveaway terbuka kepada semua blogger di Malaysia.1st Giveaway by Aura Queen bermula pada hari ini,6 May 2016 dan akan berakhir pada 31 May 2016 jam 11.59 malam.Cepat cepat JOIN.Aura Queen mencari LIMA PEMENANG BERTUAH yang akan memenangi WANG TUNAI RM50 dan juga Feminin Wash AURA QUEEN.



*SILA TEKAN BANNER DIATAS UNTUK JOIN*

SYARAT SYARAT 1st GIVEAWAY by AURA QUEEN 


1 - BUAT SATU ENTRI GIVEAWAY
Buat satu entri bertajuk " 1st Giveaway by Aura Queen ''.

2- FOLLOW BLOG 

3- LIKE PAGE FACEBOOK

4- FOLLOW INSTAGRAM

5. Copy CODE di bawah dan PASTE di ruangan html 

6. Copy paste LINK entri GIVEAWAY anda hanya di ruangan komen entri Giveaway ini sahaja


SELAMAT MENCUBA !! SEMOGA BERJAYA