Feminine Wash Aura Queen Penipu !

1:55 PTG 0



Produk penipu mula-mula kata boleh hilang bau tapi ni apehal bau hilang , wangi , keputihan dah tak de , makin ketat pulak tu !

" Sis ni ckp tak serupa bikin, berdosa tau menipu org kata produk confirm leh hilang kan bau. Sy pakai bukan je bau hilang tapi kenapa keputihan saya hilang sekali dah tu jadi sempit pulak ?? Hehehe memang terbaik la produk Aura Queen ni sis" - Kak Ina, JB

Stress selalu pakai produk wanita tapi indah kabar dari rupa kan? Stres beli mahal-mahal tapi kesan kureng ?? Kini Aura Queen mampu mengubah segalanya.. Dengan sekali pengunaan je seawal 1 minit dah dapat rasa kesegaran nya dan keharuman nya.

" Hubby cakap mcm nak ggt pun ade.. hihi tkut sy sis . Romantik dia lain macam sejak dua menjak ni.. asyik nak bekepit je" Pn. Yati , KL

APA YANG BESTNYA?
=================
Hanya 2x pengunaan maslah bau hilang
.
Seawal 1 minit dah rasa segar pada V
.
Jimat puluhan ringgit , tak perlu pakai banyak produk untuk V kerana ia bukan sekadar harum malah merawat.
.
.
FW AURA QUEEN
===============
(✔) HARUMAN YG MEMPESONA - mengandungi haruman sensasi dan memikat si dia serta dapat mengurangkan stress dan membangkitkan ketenangan.
(✔) MEMPUNYAI AGEN PENYEJUK - Jangan terkejut sis bila pakai rase sejuk macam letak ais, AQ memberi kesan seawal 1 minit. Sis tidak perlu menunggu lama tau untuk merasakan kesan maksima dan tindak balas keatas V sis.
.
(✔) KESIHATAN DAN KEBERSIHAN- Hanya dengan satu botol sahaja semua keperluan V dipenuhi. Sis akan lebih JIMAT, lebih CEPAT dan lebih MUDAH, kenapa bayar lebih?
.
(✔) ANTISEPTIK – mengandungi garam laut yg berfungsi sebagai antiseptic bagi mencegah jangkitan kuman dan bacteria.
.
(✔) AMAT SESUAI UNTUK SEMUA MASALAH V - Dah tak payah pening kepala nak cari penyelesaian utk semua masalah.
.
.
MANFAAT GUNA AURA QUEEN
===============
Bayangkan, slps sis gunakan AURA QUEEN ni 2-3 kali je, sis akan:
(✔) Kebersihan V lebih terjamin
(✔) Masalah bau gatal2 akan selesai
(✔) Hari-hari yang lebih selesa dan berkeyakinan
(✔) Lps tu, sis kompem akan jadi lebih konfiden bila dgn suami. (Suami pun senyum selalu, dah wangi n superb la katakan)

Boleh dapatkan dengan Wakil Stokis berhampiran
Hotline no 014-9323212
.
.

PENCERAIAN DI MALAYSIA SETIAP 15 MINIT

9:30 PTG 0


Mengikut statistik yang dikeluarkan oleh JAKIM, setiap 15 minit ada pasangan yang bercerai di Malaysia..
.
.
Salah satu sebab UTAMA adalah sang suami tidak mendapat kepuasan dalam hubungan S3kS.
Kenapa berlakunya masalah ketidakpuasan hubungan S3KS ini??
.
.
Sebabnya ANTARANYA sang isteri terlalu memandang mudah terhadap penjagaan "BARANG" sendiri...
.
.
Jangan mengambil mudah terhadap penjagaan "BARANG" anda wahai isteri jika dah berapa tahun melakukan hubungan S3ks.
.
.
Jangan TIPU lah...kata "BARANG" anda masih macam malam pertama...
.
.
Bila "BUNGA" anda wahai isteri dah tak mekar lagi....disini bermulanya permainan liar si suami...
.
.
Bermulalah masalah rumah tangga semakin SURAM seperti rumah tiada penghuni..
.
.
Gelanggang pun sudah semakin sepi....sebulan sekali baru ada perlawanan..
.
.
Jangan biarkan perkara seperti ini terjadi..
Bila dah sampai tahap begini, sang suami sudah tidak bernafsu memandang muka isteri, pujukan dan rayuan isteri
sudah tidak dipeduli lagi...
.
.
Jangan tunggu nasi menjadi bubur, meroyan pun sudah tidak berguna lagi..
.
.
Tawan kembali hati sang suami dengan memberi layanan CLASS A dengan membaja "SI BUNGA" dengan Feminin Wash Aura Queen.
.
>>MEMBERI KESAN KESEGARAN SEAWAL 5 SAAT
>>DIPERBUAT DARIPADA HERBA SEMULAJADI
>>MENDAPAT BANYAK TESTIMONI POSITIVE DARI PENGGUNA
.
.
Langkah pertama untuk HANGATKAN kembali MAHLIGAI YANG SURAM adalah dengan..
.
.
Whatsap 014-9323212
whatsap 014-9323212
.
.
Pihak kami akan memberi rundingan secara PERCUMA untuk anda tentang cara penjagaan " SI BUNGA"..
.
.
Special untuk anda yang whatsap kami hari ini sahaja setiap pembelian Aura Queen anda akan mendapat PERCUMA postage dan PERCUMA panduan "Tips Memikat Suami Di Ranjang.. Wow..
.
.
So apa tunggu lagi..
Whatsap 014-9323212
whatsap 014-9323212

Wakil STOKIS Aura Queen

2:09 PTG 0



Sertai AURA QUEEN sekarang.. Hubungi wakil stokis berhampiran anda.
==========
SELANGOR
==========
Nama: Ude
Lokasi: Putrajaya
No h/p : 012-3327629
Nama : Aisyah
Lokasi: Shah Alam Sek 23
No h/p : 010-2267607
Nama: Fadilah
Lokasi : Shah Alam sek 27
No h/p: 012-3424833
Nama: Azie Azman
Lokasi : Shah alam
No h/p : 017-6520091
Nama: Jaharah Jamaludin
Lokasi : Puncak Alam
No h/p : 013- 2436578
Nama: Siti Hajar
Lokasi : Tanjung Karang
No h/p : 017- 6619525
Nama: Cik Mahyun Abdullah
Lokasi: Petaling Jaya
No h/p : 012-2296007
Nama: Farah
Lokasi : Rawang
No h/p : 018-2684011
Nama: Noni
Lokasi : sg.Buloh
No h/p :011-32085785
Nama: Anie Mamat
Lokasi: Kapar,Klang
No h/p:017-9149552
Nama: Ika
Lokasi: Pelabuhan Klang
No h/p: 011-40040589
===============
KUALA LUMPUR
===============
Nama: Elly Razak
Lokasi :KL
No h/p : 0199651505
Nama : G Shahariah Shahh
Lokasi : KL
No h/p :012-9182157
Nama: Ezan
Lokasi: KL
No h/p :012-6255591
Nama: Mardziah Abdullah
Lokasi: Jalan Duta
No h/p : 013-3244470
=================
NEGERI SEMBILAN
=================
Nama: Maizan Jutawan
Lokasi: Bahau
No h/p : 014-63000552
======
JOHOR
======
Nama : Ina
Lokasi : Kota Tinggi
No h/p : 017-7968791
Nama: Noor Syahidah
Lokasi : Tampoi
No h/p : 016-7774904
Nama: Een Omar
Lokasi: Masai
No h/p: 019-7870924
Nama: Jainah Baharuddin
Lokasi:skudai
No h/p: 019-7123723
Nama: Tina
Lokasi : Johor bahru
No h/p : 011-27781270
Nama: Nurul Sakinah
Lokasi : Muar
No h/p : 013-4622540
============
PULAU PINANG
============
Nama : Zaty
Lokasi : Simpang ampat
No h/p : 013- 4123889
========
PERAK
========
Nama: Norashikin Norkamal
Lokasi: Ipoh
No h/p: 017-5398300
Nama : Nor Saadah
Lokasi : Ipoh
No h/p : 019-5703074
Nama: Syma Kamal
Lokasi : Ipoh
No h/p : 017-2055664
========
PAHANG
========
Nama: Elissa Hashim
Lokasi : Kuantan
No h/p : 018-9118055
Nama: Nuraina Diana
Lokasi : Bandar jengka
No h/p : 013-9320706
==========
KELANTAN
==========
Nama: Stokis Aura Queen
Lokasi : Kota Bahru
No h/p : 018-9132014
=======
KEDAH
=======
Nama: Suzarni Suib
Lokasi: Alor star
No h/p : 013-6418238
=======
SABAH
=======
Nama: Nursiah Ajim Jahid
Lokasi: Tenom
No h/p: 019-5877139

Feminine Wash Anda Mengubati ?

1:26 PTG 0



---------------------------------------------------------------
6 TANDA ANDA MENGALAMI K.E.P.U.T.I.H.AN TIDAK NORMAL
---------------------------------------------------------------
.
1. Cairan yang keluar berubah warna contohnya dari warna jernih ke warna kuning.
2. Cairan nya bergumpal dan melekit
3. Berbau tidak sedap dan tajam.
4. Jumlah cairan yang keluar mendadak banyak dan menyebabkan seluar kecik selalu basah.
5. Terjadi gejala gatal-gatal dan nyeri sekitar cik manja.
6. Terasa panas di cik manja
.
.
“ Masalah k.e.p.u.t.i.h.a.n memang sering berlaku dan banyak punca nya. Ada di sebabkan oleh kehamilan , waktu subur tetapi yang paling di takuti ialah di sebabkan kanser atau tumbuhan lain. Tapi punca yang paling sekali ialah jangkitan kuman bacteria kulat atau fungus. Ia sering berwarna kuning / hijau , gatal2 dan berbau. Kebanyakan penyakit tidak mudarat tetapi ia mengangu keselesaan. Tapi ia juga boleh menyebabkan kemandulan , keguguran, kematian bayi ,pendarahan atau kesakitan dan adakala nya boleh menyebabkan kanser. Jangan pandang ringan “
Dr.Hamid Arshad
-Pakar sakit puan-
.
----------------------------------------------------------------
BANTU KAMI SHARE INFO INI UNTUK MANFAAT PARA WANITA.
-----------------------------------------------------------------
AURA QUEEN doakan kita semua dijauhi daripada kesan bahaya k.e.p.u.t.i.h.a.n hingga mengakibatkan risiko kanser pangkal rahim.
Jika anda berasa ada cecair berlebihan yang keluar dan adakala nya kental melekit tetapi anda hanya membiarkan kerana berangapan itu perkara biasa anda sedang merisiko kan nyawa anda dan kesannya amat teruk dsekali jika tidak dirawat daripada sekarang
------------------------------------------------------------------
KHAS UNTUK PUAN YANG SUDAH BUNTU FIKIR CARA MENGATASI K.E.P.U.T.I.H.A.N (jangan risau, produk ini selamat & berkesan!)
------------------------------------------------------------------
Pihak kami mencadangkan puan untuk Call / Whatsap kami di talian 014-9323212 hari ini untuk pihak kami memberikan rundingn PERCUMA langkah pertama untuk mencegah kanser.
--------------------
BERITA BAIK!
--------------------
Special untuk anda yang whatsap kami hari ini sahaja setiap pembelian Aura Queen anda akan mendapat PERCUMA postage dan PERCUMA Ebook merangkumi bab seperti :
.
1. Apa itu cik manja
2. K.e.p.u.t.i.h.a.n normal dan tidak normal
3. Punca terjadi nya masalah ini
4. K.e.p.u,t.i.h.a.n kronik punca kanser
5. Cara mengatasi
6. Petua tradisional untuk penjagaan cik manja
Ikuti langkah di bawah:
.
.
★ WHATSAPP “AURA QUEEN” 014-9323212
★ WHATSAPP “AURA QUEEN” 014-9323212
★ WHATSAPP “ AURA QUEEN” 014-9323212
Salam kasih sayang dari AURA QUEEN

6 Tips Kebersihan Untuk Menjadikan Organ Intim Anda Berbau HARUM

12:32 PTG 0








1. CUCI MAHKOTA SELEPAS BERSAMA PASANGAN
Ini kerana saki baki lendir yang ada selepas bersama pasangan akan tersimpan jika tidak di bersihkan dengan teknik meruang. Ia juga boleh menyebabkan keputihan serta menjadikan cik manja anda berbau hamis.

2. MEMAKAI “SELUAR KECIK” YANG TIDAK KETAT
Pastikan anda memakai seluar dalam yang longgar dan boleh menyerap peluh. Seluar dalam yang ketat akan mneyebabkan kekurangan ruang udara mengalir menjadikan organ intim anda bertambah berbau di tambah dengan kehadiran peluh. Sebaiknya dapatkan seluar dalam dari jenis kapas.

3. MEMBERSIHKAN MAHKOTA DENGAN PENCUCI KHAS
Organ wanita perlu di bersihkan selalu dan mencuci nya dengan betul. Cara mencuci nya ialah dari depan bawa ke dubur. Pastikan pembersih yang anda gunakan mempunyai PH yang bersesuai iaitu 3.5ph – 4ph.
Contoh pencuci wanita di bawah jenama Aura Queen. Ph yang sangat ideal untuk cik manja anda. Jika anda mengunakan pencuci yang tidak sesuai. contohnya anda membersihkan dengan sabun mandian ia akan merosak kan ph cik manja anda. Apabila ph cik manja anda tergangu bakteria baik akan mati dan bakteria jahat akan mula membiak menyebabkan kekeringan serta gatal-gatal.

4. TRIM MAHKOTA
Cukur bulu kemaluan anda kerana kemaluan yang mempunyai banyak bulu akan menyebabkan kawasan tersebut menjadi lembab. Dan paling ditakuti boleh mengakibatkan pembiakan kutu kelamin !

5. LAP KERING SELEPAS KE TANDAS
Setiap kali anda selesai membuang air pastikan anda lap kering organ intim anda sebelum memakai seluar dalam untuk mengelakkan kawasan tersebut lembab dan berbau. Ini kerana bacteria suka membiak di kawasan yang lembab.

6. PILIH MAKANAN YANG ANDA MAKAN
Apa yang anda makan akan memengaruhi bau di mahkota anda.. Jadi berhati-hati dengan apa yang anda makan. Jika anda makan belacan , cencaluk atau petai. Makanan yang berbau kuat ini boleh menyebabkan organ anda turut berbau. Makanlah banyak buah-buahan sitrus segar seperti nenas, limau dan jus oren dan sayur-sayuran seperti timun dan pasli untuk mempunyai bau yang berbau segar.

5 Fakta Tentang Keputihan Yang Perlu Anda Tahu

12:09 PG 0

Fakta Tentang Keputihan Yang Perlu Anda Tahu


Bahan Bahan Dalam Aura Queen , Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj

Bahan Bahan Dalam Aura Queen , Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj

Bahan Bahan Dalam Aura Queen , Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj

Bahan Bahan Dalam Aura Queen , Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj

Bahan Bahan Dalam Aura Queen , Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj

Bahan Bahan Dalam Aura Queen , Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita Terbaik , Pencuci Faraj , Pencuci Vagina , Rahsia Faraj Ketat , Pencuci Wanita Ketatkan Faraj



Maklumat lanjut mengenai Feminin Wash AURA QUEEN


Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212

📞 014-9323212

📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!

FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....

Feminin Wash Aura Queen Pilihan Terbaik Wanita

9:32 PTG 2

Feminin Wash Aura Queen.Alat sulit wanita merupakan kawasan anggota badan yang paling sensitif dan memerlukan penjagaan yang baik dan rapi.Jika wanita kurang mengambil berat dan tidak memberi penekanan mengenai kebersihan alat sulit mereka,saya yakin mereka akan terdedah kepada risiko terkena pelbagai  jenis penyakit.Oleh sebab itu,sebagai wanita kita perlu mengetahui tips-tips menjaga dan merawat alat sulit agar sentiasa terpelihara dan bersih.Disamping itu penggunaan pembersih alat sulit wanita yang diperakui selamat amat penting dalam penjagaan alat sulit.

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik , Pembersih Wanita ,Pencuci Vagina , Pencuci Faraj


Feminin Wash Aura Queen Pilihan Terbaik 


Ramuan yang terbaik untuk wanita masa kini.Aura Queen bukan sekadar harum,bersih dan segar. Tetapi merawat masalah 

Kelebihan Feminin Wash Aura Queen 


- Bau wangiannya yang segar
- Kandungannya pekat dan menjimatkan
- Terasa nyaman dan kesegaran berpanjangan
- Menambah keyakinan diri


Fungsi Feminin Wash Aura Queen 


- Mengatasi dan merawat masalah keputihan
- Mengatasi masalah bau yang tidak menyenangkan
- Antiseptik (menghalang bakteria dan fungus)
- Menghilangkan gatal.
- Menganjalkan dan memelihara kulit
- Menstabikan PH
- Mencerahkan
- Mengetatkan

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik


Bahan Bahan Aktif Yang Terdapat Di Dalam Feminin Wash Aura Queen 


ALOE VERA

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik



AloeVera bertindak memberi kelembapan, melegakan, menyembuhkan kulit serta melicinkan dan memelihara kulit di bahagian intim.Boleh mengekalkan kandungan pH bahagian intim dan membantu mencerahkannya.


SIREH

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik



Sireh berfungsi menghilangkan keputihan termasuk bau & gatal-gatal di bahagian intim serta mengelakkan radang pada bahagian tersebut.Mempunyai fungsi merapatkan Miss V juga.


KACIP FATIMAH 

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik


Kacip Fatimah membantu merapatkan Miss V di samping membantu mengurangkan keputihan serta keradangan pada kulit di kawasan bahagian intim. Membantu perjalanan darah bahagian intim agar keseimbangan dan kesihatan di bahagian intim anda terjaga.


MANJAKANI

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik


Manjakani berfungsi merapatkan, menguatkan otot dan membantu aliran darah pada Miss V selain mengurangkan keputihan. Memulhkan keanjalan kulit akibat kesan penuaan dan perubahan horman.


SEA SALT

Aura Queen Original Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , ‪#‎AuraQueen‬ , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik


Sea Salt berfungsi melegakan gatal-gatal kulit dan bersifat alkali. Berfungsi sebagai antiseptik bagi mencegah jangkitan kuman dan bakteria. Membantu mengurangkan sistem imunisasi pada bahagian intim.


Maklumat lanjut mengenai Feminin Wash AURA QUEEN


Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212


FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!

FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....


Feminin Wash AURA QUEEN

12:10 PG 1

Feminin Wash Aura Queen , Feminine Wash , Pencuci Wanita , Aura Queen , Produk Pencuci Wanita , Masalah Keputihan , Cara Atasi Keputihan , Produk Cucian Wanita , Feminin Wash Aura Queen , Feminin Wash Terbaik

Rahsia Penjagaan Bahagian Intim Wanita Bersama Feminin Wash AURA QUEEN


- Menjadikan bahagian intim wanita akan terasa harum dan segar sepanjang hari..." Feminin Wash AURA QUEEN boleh membantu menyelesaikan masalah kegatalan bahagian intim wanita dan menghilangkan bau.Haruman mempesona..Kesegaran yang kekal lama...Feminin wash AURA QUEEN terbaik untuk wanita masakini.

- Aura Queen menggunakan bahan-bahan tradisi di tambah baik dengan yang moden menjadikan Feminin Wash AURA QUEEN terasa harum segar dan mendapat kebaikannya pada si pemakai .

Kelebihan Feminin Wash AURA QUEEN 


- Bau wangian nya yang segar 
- Kandungannya pekat dan menjimatkan 
- Terasa nyaman bila digunakan dan kesegaran berpanjagan 
- Memberi keyakinan diri 

Fungsi Feminin Wash AURA QUEEN  


- Mengatasi masalah keputihan 
- Mengatasi masalah bau yang tidak menyenangkan 
- Antiseptik ( menghalang bakteria dan fungus ) 
- Menghilangkan kegatalan 
- Menganjalkan dan memelihara kulit 
- Menstabilkan PH vagina 
- Mencerahkan 
- Mengetatkan Kandungan : Aqua, Sireh, Manjakani, Aloe vera, Kacip fatimah, Garam bukit, Cola lipid  

Cara pengunaan Feminin Wash AURA QUEEN 


- Titiskan pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih,biarkan 3 hingga 4 saat dan bilas sehingga bersih. 

Isi kandungan 100ml 
Harga asal RM 59.90

Maklumat lanjut Feminin Wash AURA QUEEN

 Facebook  - Aura Queen - Original 
Instagram -  aura_queen_original 


Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order )
anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :


📞 014-9323212
📞 014-9323212
📞 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!


FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....