Tips Memanjakan Suami

3:31 PTG
Tips Memanjakan Suami – Isteri yang baik adalah isteri mampu membuat suami sendiri terasa bahagia saat berdua sehingga beban berat seperti bisnes dan masalah diluar sana menjadi ringan dan dapat dilupakan.Seorang wanita bijak layaknya lelaki yang selalu berusaha untuk memanjakan isteri,jadi para wanita juga harus tahu cara memanjakan suami agar rumahtangga berjalan dengan tenang bagaikan sebuah keluarga yang tenang dan direstui isteri dan diperintah oleh suami

Bagi anda yang tidak tahu tips terbaik untuk memanjakan suami..Usah bimbang dan ragu,kami di Aura Queen sudi berkongsi tips memanjakan suami saat bersama untuk anda..Semoga tips yang kami kongsikan di sini memberi manfaat dan berguna buat anda.Tips Memanjakan Suami Saat Bersama


- Ciuman Pagi
Banyak yang lupa memberi ciuman pagi untuk suami..ciuman pagi buat suami sama ertinya memberi dia vitamin tambahan bagi mengawali hari hari sibuk si suami di tempat kerja.

-  Sediakan Peralatan Kerja Suami 
 Apabila suami anda hendak pergi bekerja maka sediakan baju,kasut dan juga segala peralatan suami setelah menyediakan sarapan.Jiksuami hendak berangkat maka cium tangan atau kening dan hantar suami sampai pintu dan tatap wajah suami ketika pergi.

- Sambut Suami Dengan Senyuman
Setelah suami pulang dari tempat kerja.Sambut suami dengan senyuman paling manis.Hargai kemampuan suami bekerja.Jangan sibuk mengomel saat suami baru pulang dari tempat kerja.

- Memasak Makanan Kegemaran Suami
Siapa tak suka bila dimasakkan oleh pasangan tercinta.Ini boleh menjadi kejutan kecil untuk suami anda.Makan malam romantis yang telah anda sediakan dijamin buat suami makin sayang. 

- Urutan Apabila Suami  Penat
Selepas pulang bekerja, mungkin suami pasti penat.Lakukan urutan dengan melakukan urutan lembut agar penat lelahnya hilang.Jangan lupa berikan satu ciuman selepas urutan.

- Menyiapkan Pakaian Solat Suami
Siapkanlah kain sarung,baju melayu,kopiah atau songkok atau pakaian yang sesuai atau pakaian yang disukai suami untuk dipakai solat.Jika perlu sediakan air panas untuk mandi sebelum menunaikan solat.

- Menghargai Suami
Seringkali isteri tanpa sedar mengucapkan atau bertindak menyinggung hati dan harga diri suami. Sikap syukur seorang isteri dengan berterima kasih atas payah payah suami adalah salah satu cara  untuk membahagiakan suami.

Artikel Terkait

Previous
Next Post »

Terima kasih bersama Aura Queen Original... Serlahkan Auramu! EmoticonEmoticon